Taxi ijmuiden Schiphol-hero-banner

Onze Diensten

✓ COMFORT EN SERVICE

✓ ONLINE RESERVEREN

✓ SCHERP GEPRIJSD

Taxivervoer

In de meeste gevallen maken de klanten van Taxi ijmuiden Schiphol gebruik van het reguliere taxivervoer. U wordt snel en voordeling, maar ook comfortabel van punt A naar B gebracht. U kunt gemakkelijk een taxi online reserveren via onze website of telefonisch via telefoonnummer: 0251 - 74 32 23.

Groepsvervoer

Wilt u met een groter gezelschap op stap, dat kan met Taxi ijmuiden tot een maximaal aantal van 12 personen. De combinatie van een auto en ons nieuwe taxi busje (Mercedes V klasse of Vito) maakt het mogelijk een grote groep te vervoeren. Heeft u een groter aantal personen, neem dan telefonisch contact met ons op voor meer informatie. Direct een Taxibus reserveren?

Luchthavenvervoer

U gaat op vakantie en heeft geen zin om zelf naar de luchthaven te rijden of de dure parkeerkosten te betalen. Met Taxi Ijmuiden Schiphol gaat u zorgeloos op reis naar bijvoorbeeld de luchthavens Schiphol, Rotterdam Airport, Aiport Weeze of Eindhoven Aiport. In veel gevallen wordt er vooraf een scherp vast tarief vastgesteld om duidelijkheid naar de klant te geven.

SNEL EEN TAXI BESTELLEN IN DE REGIO IJMUIDEN?

Zakelijk vervoer

Taxi Ijmuiden Schiphol rijdt niet alleen voor de particuliere gebruiker, maar ook voor de zakelijke klanten. Heeft u als bedrijven vaak een klant of leverancier die bijvoorbeeld opgehaald dient te worden van Schiphol of een andere locatie, Taxi Ijmuiden Schiphol zorgt ervoor dat uw zakelijke relatie comfortabel wordt gebracht en opgehaald. Dit alles zal door middel van een factuur achteraf afgehandeld worden, u hoeft zich daarom geen zorgen te maken over de directe betaling van de rit.

Crew Transport

Taxi Ijmuiden Schiphol is gespecialiseerd in het vervoer van scheepsbemanning, maar daar houden onze vervoersdiensten niet op. Ook voor overig personenvervoer met een luxe service en voordelige tarieven kunt u bij ons terecht. Betaling kan op rekening middels facturering achteraf, maar ook gewoon per creditcard of contant. Met een uitgebreide vloot van premium sedans en ruime busjes kunnen wij aan al uw vervoerswensen voldoen.

Vervoer op maat

Vervoer op maat betekent dat we op het juiste moment de juiste combinatie van middelen en mensen paraat hebben om aan uw specifieke vervoersbehoeften te voldoen. Voor alle denkbare situaties hebben we daarom de best passende oplossingen voorhanden.

Call Now Button